- This topic has 5 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 4 שנים by Tile Israel.
- יולי 21, 2020 בשעה 6:36 pm
רוחיאורחבביתי יש רצפת גרניט פורצלן בגוון בהיר ורציתי לדעת כיצד ניתן לנקות אותה ולשמר אותה שלא תצבור לכלוך מהר. הרצפה צוברת פירורי אבק יום לאחר שאני מנקה אותה.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 21, 2020 בשעה 7:14 pm
קריןאורחיש חומרים מיוחדים לניקוי גרניט פורצלן , תני לי בבקשה יותר פרטים על הסוג שיש אצלך .איך הגימור שלו ?-מט?מבריק?מחוספס? בעיקרון זהו חומר שאינו סופג כלל ולכן טבעי שהאבק שיש באויר "ישב" עליו.זה לא כמו מרצפת צמנט או טרצו שהאבק מתיישב בחלקים הנקבוביים שלה. אבל עם יותר פרטים אוכל לעזור.- יולי 21, 2020 בשעה 7:15 pm
רוחיאורחהגימור של הריצוף הוא מבריק. אודה אם תוכלי לתת לי שם של חומר ספציפי לניקוי הריצוף האם חומר לניקוי קרמיקה מספיק לשם כך- יולי 21, 2020 בשעה 7:18 pm
אירהאורחלא הצלחתי להבין כל כך מה בעייתי בניקוי. יש חומר מיוחד לגרניט פורצלן שמנקה כתמים רגילים , של שימוש יומיומי. קוראים לו : טייל ישראל גרניט פורצלן " יש לי אותו . אם הכתמים שיש לך הם עמוקים , יש חומר יותר תוקפני לגרניט פורצלן , שלא פוגע באריח , אבל מסיר כתמים עיקשים . את בעיית האבק אף אחד מהם לא פותר , כי האריח לא סופג. אין להשתמש בשום חומר שמכיל סבון כי הוא משאיר משקע קל על האריח שגורם לכתמים כמו שומניים . גרניט פורצלן שוטפים במים ומקסימום בתוסף מיוחד לכך , שממש לא חייבים.- יולי 21, 2020 בשעה 7:19 pm
רוחיאורחאת יודעת איפה אפשר להשיג את החומר המנקה?- אוגוסט 10, 2020 בשעה 12:14 pm
Tile Israelמנהל בפורוםשלום רב,שמחים שהדיון נסגר בצורה טובה ומקצועית,
בברכה,
Team Tile Israel
072-393-0222
ווטסאפ – 054-3566556
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
תגיות: ניקוי גרניט פורצלן
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.