- This topic has 3 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 4 שנים by Tile Israel.
- יולי 19, 2020 בשעה 3:43 pm
שיראורחאני כרגע מתמודדת עם בעיה אצלי במקלחת החדשה הודבקה קרמיקה 20/20 לבנה ואני תוהה לעצמי האם מדובר בבעיה בקרמיקה – ואז עלי לתבוע פתרון מהמקום בו רכשתי את הקרמיקה או שאולי הבעיה ברובה ואז בקבלן צריך לתת מענה דרך אגב נאמר שהקבלן היה צריך לטבול את האריחים במים 24 שעות קודם ונדמה לי שהדבר נעשה אך הסיבה לכך היא שהקרמיקה אמורה להיצמד טוב יותר אל הטיח.הגיוני?
- Replies
-
- יולי 21, 2020 בשעה 2:39 pm
פנינהאורחהי שיר,כן כמובן שהגיוני! זה לא פורום שיכול לייעץ לך על תביעות אבל תוכלי לראות כאן דיון דומה לשאלתך.
פנינה
- יולי 21, 2020 בשעה 2:41 pm
Tile Israelמנהל בפורוםשיר: אני כרגע מתמודדת עם בעיה אצלי במקלחת החדשה הודבקה קרמיקה 20/20 לבנה ואני תוהה לעצמי האם מדובר בבעיה בקרמיקה – ואז עלי לתבוע פתרון מהמקום בו רכשתי את הקרמיקה או שאולי הבעיה ברובה ואז בקבלן צריך לתת מענה דרך אגב נאמר שהקבלן היה צריך לטבול את האריחים במים 24 שעות קודם ונדמה לי שהדבר נעשה אך הסיבה לכך היא שהקרמיקה אמורה להיצמד טוב יותר אל הטיח.
הגיוני?
הי שיר,
דיון משוכפל. ענינו לך בדיון הקודם 🙂
דיון סגור.
בברכה,
Team Tile Israel
- יולי 21, 2020 בשעה 2:41 pm
Tile Israelמנהל בפורוםשיר: אני כרגע מתמודדת עם בעיה אצלי במקלחת החדשה הודבקה קרמיקה 20/20 לבנה ואני תוהה לעצמי האם מדובר בבעיה בקרמיקה – ואז עלי לתבוע פתרון מהמקום בו רכשתי את הקרמיקה או שאולי הבעיה ברובה ואז בקבלן צריך לתת מענה דרך אגב נאמר שהקבלן היה צריך לטבול את האריחים במים 24 שעות קודם ונדמה לי שהדבר נעשה אך הסיבה לכך היא שהקרמיקה אמורה להיצמד טוב יותר אל הטיח.
הגיוני?
הי שיר,
דיון משוכפל. ענינו לך בדיון הקודם 🙂
דיון סגור.
בברכה,
Team Tile Israel
תגיות: ספיגות מים באריחים
- הדיון 'ספיגות מים באריחי קרמיקה לחיפוי' סגור לתגובות חדשות.