- הנושא הזה ריק.
- דצמבר 16, 2020 בשעה 11:19 pm
אלי יעקוביאורחשלום,היינו היום בחנות קרמיקה בבת ים, בשם וויז'ן קרמיקה. מישהו יודע להגיד לנו איך הם. האם הם אמינים? המחירים שלהם טובים והסחורה נראת מאוד יוקרתית. השאלה אם זה באמת כל כך איכותי או רק נראה כך.
תודה רבה, כל המלצה או חוות דעת תתקבל בשמחה.
אלי יעקובי.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- Replies
-
- דצמבר 16, 2020 בשעה 11:20 pm
דריה גולדאורחהי אלי,האם אתה בטוח שזאת חנות קרמיקה בבת ים? יש כזאת בצפון. האם אתה מתכוון לVision Ceramica?
דריה
- דצמבר 17, 2020 בשעה 9:58 pm
אלי יעקוביאורחהי דריה,תודה רבה ! כן אני בטוח קוראים להם וויז'ן קרמיקה | Vision Ceramica ויש להם חנות קרמיקה בבת ים ברחוב האורגים 1.
תודה על ההשתדלות.
- דצמבר 23, 2020 בשעה 5:47 pm
אידיתאורחרכשנו מהם אריחים לחיפוי חדר הרחצה. שירות מצוין.- דצמבר 26, 2020 בשעה 5:10 pm
אורן בת יםאורחאמא שלי רכשה מהם אריחים גדולים במידה של 1.20/1.20 השירות מצוין והסחורה גם. לגבי עלויות הם לא הכי זולים אבל בהחלט מוצרים איכותיים. בהצלחה לכם בפרויקט- דצמבר 26, 2020 בשעה 5:20 pm
יגאלאורחחברי קהילת הריצוף והחיפוי. תודה רבה על עזרתכם. אנחנו באנו לרכוש קרמיקה בבת ים והגענו אל התוצאה הזאת. זה עזר לנו לקבל החלטה, עכשיו בטוח עלך לראות את החנות המדוברת ומוצריה- דצמבר 27, 2020 בשעה 9:07 pm
דריה גולדאורחשמחים שקהילת הריצוף שלנו עוזרת לכם 🙂 תמיד כאן בשבילכם ובחינם!- אוגוסט 5, 2021 בשעה 4:42 pm
בןאורחגם אני הגעתי דרך גוגל. מישהו יודע איזה מוצרים יש לחברת וויזן קרמיקה בסניף בת ים?- אוגוסט 5, 2021 בשעה 4:44 pm
אושרתאורחלפי מה שאני יודעת אין להם סניפים. רק חנות אחת בבת ים של קרמיקה. היו בעבר חומרי בניין לעכשיו מתעסקים הקרמיקה ברמות הגבוהות. סחורות זולות לא מצאתי שם אבל איכותי מאוד, עזר לי בחור נחמד ומכירתי בשם קובי- אוגוסט 5, 2021 בשעה 4:45 pm
פלגאורחאשמח לקבל עוד המלצות על קרמיקה בבת ים ועל חנויות שניתן למצוא בהם קרמיקה איכותית לשירות טוב באזור בת ים
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.