- הנושא הזה ריק.
- יולי 21, 2020 בשעה 2:48 pm
גביאורחשלום,אני לא מחפשת לרכוש אריחים אלא ללמוד על הנושא בשביל לעבוד בו…
מישהו מחברי קהילת הריצוף יכול להסביר לי בפשטות מה הם התקנים של אריחי גרניט פורצלן? ומה זה מטוטלת אנגלית ואיך זה קשור להחלקה?
תודה ענקיתתת
- Replies
-
- יולי 21, 2020 בשעה 5:44 pm
דריה גולדאורחגבי דרך ארץ: שלום,
אני לא מחפשת לרכוש אריחים אלא ללמוד על הנושא בשביל לעבוד בו…
מישהו מחברי קהילת הריצוף יכול להסביר לי בפשטות מה הם התקנים של אריחי גרניט פורצלן? ומה זה מטוטלת אנגלית ואיך זה קשור להחלקה?
תודה ענקיתתת
הי גבי,
קיצור של גבריאלה? ( 🙂 ) רק שואלת מכיוון שרציתי לקרוא ככה לבת שלי.
אני אסביר לך בשמחה מה הם התקנים של אריחי גרניט פורצלן אבל לפני | מטוטלת אנגלית הוא מכשיר שלרוב נמצא במכון התקנים והוא מדמה הליכה אנושית של אדם על משטחי ריצוף. ניתן לקרוא עוד גם בויקיפדיה היות וטייל ישראל הם היוצרים של הערך בויקיפדיה..(יש גם קישור לאתר שלהם) וגם לקרוא על המטוטלת האנגלית באתר כאן
- יולי 21, 2020 בשעה 8:12 pm
גביאורחהי דריה,נכון, גבי זה קיצור מגבריאלה ואני מאשרת לך לקרוא לילדתך כך שם מקסים חיחיחי 🙂
לגבי המטוטלת האנגלית תודה רבה על הקישור וההסבר המצוין.
ראיתי גם שיש כאן חומר על תקני ריצוף בינלאומיים של מכון התקנים הישראלי ואני גם ממשיכה ללמוד מכאן.
תודה רבה וכל חומר שתוכלי לשתף איתי יעזור לי בלימוד של התחום
גבי
- יולי 22, 2020 בשעה 9:08 am
דריה גולדאורחבכיף אעלה לך לפה וגם למרכז ההדרכות שאני שותפה בפיתוח שלו את הטפסים הדרושים. הסברים על יבוא ריצוף מפורטים יותר ועוד הרבה חומר מעניין בנושא יבוא ריצוף 🙂 יום מבורך ממי- יולי 28, 2020 בשעה 9:42 pm
חנות קרמיקהאורחאנחנו מחפשים עובדים במכירות בחנות קרמיקה שלנו.ניתן להשאיר פרטים / קו"ח למנהלי האתר ונחזור אליך בהקדם.
מעדיפים כרגע להישאר בעילום שם.
תודה
תגיות: תקנים בינלאומיים באריחים
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.