תקן קרמיקה למסעדה?

  • הנושא הזה ריק.
  • Post
    blank
    אפרת
    אורח
    מה התקן של הקרמיקה שצריך למסעדה? אני מקימה עסק וצריכה מספר אישורים של מכבי אש וכו'. הבנתי שיש תקן חובה בקרמיקה וחשוב שיהיה. מישהו יודע מה הוא?

    תודה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    blank
    ירדן
    אורח
    שלום ובהצלחה בהקמת העסק. תקופה לא פשוטה.

    יש תקן והוא נקרא דרגת החלקה. ניתן לקרוא עליו הרבה באתר. למסעדה הדרישה היא R10 ומעלה ובאיזור שירותים ומטבח R11. דרגת הR11 בקרמיקה היא מאוד מחוספסת וגם אם נשפך נוזלים הקרמיקה איננה מחליקה

    blank
    אפרת
    אורח
    כן לא פשוט בכלל. תודה רבה!
    blank
    אפרת
    אורח
    עזרת מאוד
    blank
    ירדן
    אורח
    בכיף. שמחתי!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תפריט נגישות