- הנושא הזה ריק.
- אוגוסט 1, 2021 בשעה 4:52 pm
ריטהאורחרכשנו קרמיקה מלוטשת והכל מלא שריטות! זה בסהכ די חדש. מה אפשר לעשות? רכשנו את זה מרשת שפשטה רגל "עמודי שלמה קרמיקה" האם יש לכם פתרונות או המלצות לחומרים שמצליחים מעט להעלים או להוריד לחלוטין שריטות מהקרמיקה ברצפה?תודה
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- Replies
-
- אוגוסט 1, 2021 בשעה 4:53 pm
אלעדאורחקודם כל, זה שהיצרן פשט רגל לא אומר שגם היצרנית לא יכולה לתת על זה את הדעת! איך הקרמיקה נשרטה?- אוגוסט 1, 2021 בשעה 4:53 pm
ריטהאורחזהו שאין לי מושג. ממה קרמיקה לרצפה יכולה להשרט? חשבנו שזה חומר חזק.- אוגוסט 1, 2021 בשעה 5:00 pm
אלעדאורחגרירת חפצים ורהיטים כבדים לדוגמה: מקררים, שידות עץ, חול בסוליות הנעליים יכול להיות ממש כמו נייר שיוף לרצפת קרמיקה מלוטשת. אפילו גלגלי פלסטיק של צעצועי ילדים והרשימה עוד ארוכה.קרמיקה מלוטשת זה סוג של אריחים מאוד מאוד עדין ומתאים לסגנון מסוים שלרוב לא כולל בתוכו ילדים קטנים :/
- אוגוסט 1, 2021 בשעה 5:02 pm
ריטהאורחוואלה?!?! חול בנעליים??? חבל שלא אמרו לנו את זה בחנות. קומת הלובי שלנו נמצאת בשיפוץ בגלל תמ"א 38 והילדים רצים המון עם חול בבית…תודה לך אלעד.
האם אתה מכיר חומר מומלץ לניקוי עד כמה שאפשר?
- אוגוסט 1, 2021 בשעה 5:02 pm
אלעדאורחאני לא רוצה להמליץ על חומרים בפורום כדי שזה לא ישמע שיש לי אחוזים איפשהו. שלחתי לך מספר חומרים טובים בכרטיס הפרטי שבאתר, האם קיבלת?- אוגוסט 1, 2021 בשעה 5:03 pm
ריטהאורחתודה רבה רבה! קיבלתי, ניסיתי וזה עזר לי! נשארו רק מספר שריטות עמוקות וזה הוריד את הרוב. אלעד ממש תודה לך עזרת לנו המון וחסכת לנו כסף רב.- אוגוסט 1, 2021 בשעה 5:03 pm
אלעדאורחבאהבה 🙂- אוקטובר 3, 2021 בשעה 10:28 pm
איציקאורחאשמח אם תוכלו לשתף על חומרים להסרת שריטות קלות מגרניט פורצלןתודה
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.