- This topic has 9 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 4 שנים, 8 חודשים by הוא טוען שהוא מקצוען בתחומו.
- נובמבר 7, 2019 בשעה 9:49 am
דבורהאורחשלום,הזמנתי דרך חברה מסוימת פלטות שיש לבית קרקע שלנו שנמצא בבנייה.
אחרי הרכבת הריצוף השיש יצא יפה…אבל יש אזורים מסוימים שנראה כאילו יש בפלטה חור עמוק מידי שצורתו לא מסודרת ויכול להיתקע שם אבק, זול וכו.
יש מה לעשות לגבי זה?
תודה מראש זה יעזור לי מאוד
- Replies
-
- נובמבר 7, 2019 בשעה 9:52 am
סיגלאורחיש חומרי מילוי מיוחדים- נובמבר 7, 2019 בשעה 10:45 am
מיטלאורחהייתה לי בעיה דומה עם השיש שלי בבית.אמנם זה השיש של המטבח אבל זה היה קידוח שעשו לי כדי להתקין בר מים. (כאב לב)
איש שיש פתר לי הבעיה במחיר סביר
לצערי לא שמרתי את המספר שלו אבל זה היה נראה משהו די פשוט עבורו.
בהצלחה
- נובמבר 7, 2019 בשעה 10:51 am
Tile Israelמנהל בפורוםהי דבורה, פונים לעסקים שעוסקים בשיש. הם מנסרים וחותכים פלטות שיש על בסיס קבוע ולכן יש להם אבקת שיש. זה פשוט נשפך ממכונות החיתוך והמסורים. המסורים עובדים על מים ולכן האבקה רטובה. התהליך הוא כזה:1. איסוף הבוץ וייבוש שלו
2. מוסיפים חומר מקשה כלשהו
3. הום סנטר, חנות חומרי בניין או כל טמבוריה
4. מערבבים יחד ויוצרים חומר שדומה לצבעו של השיש שלך
5. ממלאים היטב את החורים בבית
6. לאחר ייבוש מוחלט משייפים מעט עם נייר שיוף עדין וספוג לניקוי.
7. זה תהליך שניתן לעשות אותו לבד או להזמין איש שיש כמו שאמרה מיטל בתגובה מעלינו
8. בכל מקרה זה לא יוצא אחד על אחד אבל בהחלט יהיה קשה מאוד להבין בזה לאדם שלא ראה את החורים והמיקום שלהם לפני התיקון
בהצלחה! תעדכני ותעלי תמונות לפורום שלנו. זה יעזור לגולשים רבים.
- נובמבר 7, 2019 בשעה 10:25 pm
איתןאורחאצלנו בבית היו מתקינים של בר מים מוכר מאוד. בגלל שאני מכיר את חוקי הפורום לא אציין שמות חברות אבל זאת החברה המובילה בארץ.הרסו לנו את האי ואת השיש החובבנים האלה.
לבסוף סידרנו את זה בתהליך כמעט זהה לזה שמנהלי הפורום פירטו למעלה
- נובמבר 7, 2019 בשעה 10:35 pm
אלדןאורחדיון מעניין כי בעיני החורים בריצוף שיש זה הדבר הכי יפה שיש. ככה זה נראה טבעי וזאת הסיבה שקונים שיש אחרת באמת כדאי לקנות גרניט פורצלן ולהנות מכל היתרונות של חומר חזק ומעובד- נובמבר 8, 2019 בשעה 9:22 am
חגיאורחהכי יפה אל תמלאו את החורים זה כל היופי של פלטת שיש טבעית- נובמבר 8, 2019 בשעה 3:41 pm
צאלוןאורחזה כל היופי- נובמבר 8, 2019 בשעה 4:49 pm
רון רוניאורחהכי יפה חלק ללא חורים- נובמבר 27, 2019 בשעה 5:27 pm
הוא טוען שהוא מקצוען בתחומואורחכן זה אבן טבעית שעובדת ניתן לתקן יפה
מומחה לליטוש שיש פותר כל בעיה בשיש ומרצפות אבן 0522578863
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.