מענה ל־ריצוף R12

    איציק
    אורח

    ענת: מנהל מכירות אמר לי ש R12 למטבחים עשוי מגרניט ללא פורצלן.. האריח הוא בעל ספיגה נמוכה יותר ,לכן הוא מתלכלך פחות ומתאים יותר למטבחים מסחריים. שזה העסק שאני פותחת..

     

    האם יש לך המלצה בנוגע לחומר המתאים למטבח מסחרי?

    שלום יפית
    1. עסק המבוסס על מטבח מסחרי – חייב לעמוד בדרישות מגוונות ומחמירות מצד מס´ רשויות !
    2. משאלותייך נראה כי אין לך ליווי מקצועי עם מומחיות בתחום ייצור המזון וזה "יעלה לך ביוקר"- כמו שאמרות הסבתות הפולניות.
    3. הייעוץ / תכנון שתקבלי, אמור לכלול גם הנחיות באשר לסוג הריצוף והמאפיינים שלו, סוג הרובה, סוג חיפוי הקירות והגובה אליו צריך להגיע וכו´ וכו´.
    4. ייעץ כזה, היה חוסך ממך את הדיסאינפורמציה שאת שומעת מ"מנהל מכירות" אלמוני שכוונותיו אולי טובות, אבל דבריו משוללי בסיס.

    האריחים המתאימים למטבח מסחרי הם, או פורצלן בלתי מזוגג טכני, או אריחי קלינקר.
    בשני המקרים, גודל האריחים לא יעלה על 20/20 ועוביים לפחות 12מ"מ.

תפריט נגישות