- This topic has 5 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 3 שנים, 4 חודשים by סמדר גורן.
- Post
-
- יולי 27, 2021 בשעה 4:05 pm
סמדר גורןאורחאיזה סוג קרמיקה מומלצת לחיפוי המטבח. באזור שבו עשוי להיות השפרצות של תבלינים וחום גבוה במיוחד.אשמח גם לדעת אם למישהו יש ניסיון עם קרמיקה מצוירת שנעשתה בעבודת יד והותקנה באזור המטבח?
תודה
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 27, 2021 בשעה 4:07 pm
מילראורחשלום סמדר, קרמיקה מצוירת שנעשתה במפעל איכותי עם גלזורה איכותית אמורה להיות בסדר לשימוש גם באזור המטבח. לגבי קרמיקה שנעשתה בסטודיו פרטי. הייתי בודק את הנושא לעומקו ולא ממהר לבחור באחת כזאת, היות וזה עלול להיות ללא ציפוי גלזורה או עם ציפוי שאינו תיקני ואינו עבה מספיק.זה רק מהידע הפרטי שלי אני אינני מומחה גדול בנושא
- יולי 27, 2021 בשעה 4:07 pm
שיאורחקרמיקה מצוירת ממפעל לא מסטודיו.- יולי 27, 2021 בשעה 4:08 pm
סמדר גורןאורחאני רואה ש2 הדעות כאן קצת נחרצות לגבי קרמיקה מסטודיו. האם זה וודאי?- יולי 27, 2021 בשעה 4:11 pm
Tile Israelמנהל בפורוםסמדר גורן: אני רואה ש2 הדעות כאן קצת נחרצות לגבי קרמיקה מסטודיו. האם זה וודאי?
הי סמדר,
לא היינו מכלילים ואומרים לא להשתמש בקרמיקה מצוירת מסטודיו פרטי. הכל תלוי בתהליך הייצור שעובר בדיקת תקן של מכון התקנים בעת כניסתו ארצה.
לעומת קרמיקה שנעשתה בסטודיו פרטי שיכול להיות שלא עברה גורם מפקח כלשהו שבדק את טיב העבודה וגלזורת הציפוי.
בהצלחה.
- יולי 27, 2021 בשעה 4:12 pm
סמדר גורןאורחהי טייל ישראל,תודה על התשובה העניינית! אני מבינה לגבי התקן ולכן אבחר בקרמיקה שיוצרה במפעל.
בריאות לכולם
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
תגיות: קרמיקה למטבח
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.