- This topic has 9 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 3 שנים, 5 חודשים by Tile Israel.
- מרץ 2, 2021 בשעה 12:18 am
אביתר נס ציונהאורחכמה אחוז עמלה האדריכל שלי מרוויח עלי מהחנות? הייתי בשוק ששמעתי על זה. אנחנו עכשיו בדרך לסגור עסקה גדולה מאוד לכל הריצוף והחיפוי של הבית, הכלים הסניטריים ודברים נוספים ויקרים. סך העסקה 155,000 לפני מע"מ.מה האחוז מהעסקה שמרוויח על גבי האדריכל שלקח אותי ברוב אדיבותו? האם יש משהו שניתן להגיד וכך לבטל או להוריד את העמלה שלו?
תודה רבה למגיבים והמגיבות זה חשוב לנו חסכנו שקל לשקל
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- Replies
-
- מרץ 2, 2021 בשעה 12:27 am
אלמוניתאורחוואו, עסקה גדולה. כנראה שאיפשהו בין 7-10%… כן, זה המון!- מרץ 2, 2021 בשעה 12:28 am
אלמוניתאורחלא מכירה דרך שניתן לבטל חוץ מלאיים לקנות הכל במקום אחר או לתפוס שיחה רצינית עם האדריכל ( דבר שלא נראה לי יעזור לך באמת )אגב, אני כן בדעה שהוא צריך להרוויח אבל האחוז צריך להיות 2-3 מקסימום.
- מרץ 2, 2021 בשעה 12:29 am
אביתר נס ציונהאורחמה???????!?!?!?! אין מצב…. אבל הוא גם ככה מקבל כבר שכר מכובד מאוד, מה זה השטויות האלה- מרץ 2, 2021 בשעה 12:31 am
רן תדמוראורחכן. למה שלא נרוויח? אנחנו עושים המון עבורכם- מרץ 2, 2021 בשעה 12:33 am
אביתר נס ציונהאורחמה רציני אתה שואל? אין מצב שאני אשלם את זה. למה אני צריך להיות מובל כמו כבשה? אתם תחליטו הכל ואני אבוא לשלם?נראה לך הגיוני? די נו אתה יודע שלא
- מרץ 2, 2021 בשעה 12:33 am
רן תדמוראורחאתה לא יודע במה זה כרוך להיות אדריכל. מה הוא "ירוויח" עליך מהעסקה 10 אלף? זה כלום לדעתי.- מרץ 2, 2021 בשעה 12:34 am
אביתר נס ציונהאורחטוב נו זה באמת כבר הופך להיות בדיחה. רק 10 אלף? סליחה מר אדריכל, זה המון המון המון כסף עבורי. וזה יוצא יותר אגב, לא משוכנע על איך עשית את החישוב המדופלם- מרץ 2, 2021 בשעה 12:35 am
רן תדמוראורחאבל הליך הבנייה הוא יקר. אם כך למה שלא תבנה לבד?- מרץ 2, 2021 בשעה 12:37 am
Tile Israelמנהל בפורוםערב טוב לכל המשתתפים.בבקשה לשמור על שפה יפה, ולא להפוך את הדיון לריב או ויכוח, אחרת ינעל.
טייל ישראל
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
תגיות: עמלות אדריכלים
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.