- This topic has 6 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 5 שנים, חודש 1 by אולגה.
- נובמבר 7, 2019 בשעה 11:03 am
גדיאורחהאם מותר לשפוך אקונומיקה על אריחים באופן ישיר? או שזה יכול להבהיר אותם?
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- Replies
-
- נובמבר 7, 2019 בשעה 1:23 pm
שיאורחרצוי למהול אותה במים אבל בהנחה שמדובר באריחים באיכות טובה לא צריכה להיות בעיה- נובמבר 7, 2019 בשעה 1:24 pm
שיאורחאו שפשוט תנסה על חתיכה קטנה באזור נסתר ותראה את התגובה של האריח- נובמבר 7, 2019 בשעה 2:45 pm
דניאורחאצלנו בבית המנקה ניקתה עם אקונומיקה והרסה את הגרניט פורצלן לצמיתות. אחרי זה ניסינו לנקות את האריחים עם חומרים רבים וטובים וכלום לא עבד. ממליץ להיזהר ען אקונומיקה וחוץ מזה יש חומרים טבעיים שיכולים לתת פתרון לא פחות טוב מכימים- נובמבר 7, 2019 בשעה 3:20 pm
איציקאורחבתגובה לדני: ששאלתי בחנות קרמיקה שאלה דומה אמרו לי שלאריח צריכה להיות גלזורה שהיא שכבת הגנה שמגינה על האריח מחדירת חומרים כימיים כאלו ואחרים.אמרו לי שאם האריח מאיכות טובה (לא קשור לארץ הייצור שלו כמו שאנשים נוטים לחשוב) והרובה מיושמת כראוי לא צריכה להיות ספיגות בכלל גם של חומרים כימיים.
קח שבפורום אנשים עונים גם מהניסיון האישי אבל לא לכולם יש את הידע הנכון ולכן תיזהר לא לעשות טעות שתעלה לך ביוקר בגלל "המלצה" או "יעוץ" לא מקצועי
כל טוב
- נובמבר 8, 2019 בשעה 3:40 pm
שיאורחלללאאאא- נובמבר 8, 2019 בשעה 3:41 pm
אולגהאורחאני מנקה עם אקונומיקה את האריחים בבית שלי 30 שנה ואין שום בעיה. טיפה אקונומיקה בדלי והכל בסדר
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.