המלצה לקרמיקה לחיפוי במטבח

  • This topic has 5 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 3 שנים by סמדר גורן.
  • Post
    blank
    סמדר גורן
    אורח
    איזה סוג קרמיקה מומלצת לחיפוי המטבח. באזור שבו עשוי להיות השפרצות של תבלינים וחום גבוה במיוחד.

    אשמח גם לדעת אם למישהו יש ניסיון עם קרמיקה מצוירת שנעשתה בעבודת יד והותקנה באזור המטבח?

    תודה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    blank
    מילר
    אורח
    שלום סמדר, קרמיקה מצוירת שנעשתה במפעל איכותי עם גלזורה איכותית אמורה להיות בסדר לשימוש גם באזור המטבח. לגבי קרמיקה שנעשתה בסטודיו פרטי. הייתי בודק את הנושא לעומקו ולא ממהר לבחור באחת כזאת, היות וזה עלול להיות ללא ציפוי גלזורה או עם ציפוי שאינו תיקני ואינו עבה מספיק.

    זה רק מהידע הפרטי שלי אני אינני מומחה גדול בנושא

    blank
    שי
    אורח
    קרמיקה מצוירת ממפעל לא מסטודיו.
    blank
    סמדר גורן
    אורח
    אני רואה ש2 הדעות כאן קצת נחרצות לגבי קרמיקה מסטודיו. האם זה וודאי?
    blank
    Tile Israel
    מנהל בפורום

    סמדר גורן: אני רואה ש2 הדעות כאן קצת נחרצות לגבי קרמיקה מסטודיו. האם זה וודאי?

    הי סמדר,

    לא היינו מכלילים ואומרים לא להשתמש בקרמיקה מצוירת מסטודיו פרטי. הכל תלוי בתהליך הייצור שעובר בדיקת תקן של מכון התקנים בעת כניסתו ארצה.

    לעומת קרמיקה שנעשתה בסטודיו פרטי שיכול להיות שלא עברה גורם מפקח כלשהו שבדק את טיב העבודה וגלזורת הציפוי.

    בהצלחה.

     

    blank
    סמדר גורן
    אורח
    הי טייל ישראל,

    תודה על התשובה העניינית! אני מבינה לגבי התקן ולכן אבחר בקרמיקה שיוצרה במפעל.

    בריאות לכולם

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

תפריט נגישות